3 Sud Est marchează împlinirea a 22 de ani de la înființare cu un imn muzical despre cel mai important și mai de preț lucru: „Prietenia”. „Prietenia” este însoțită de un videoclip regizat de Iură Luncașu, filmat pe malul lacului Snagov alături de cunoștințe și prieteni apropiați ai trupei. 

«Prietenia» este o piatră rară, așa cum spunem în noul nostru single. Suntem foarte buni prieteni, dar suntem colegi în primul rând, pentru că muzică este foarte importantă pentru toți trei. Ne bucurăm foarte mult că lansarea piesei «Prietenia» corespunde cu aniversarea a 22 de ani de când cântăm împreună. Single-ul nu este despre noi, ci despre voi, despre prietenie, și cu ocazia această, vrem să va mulțumim că ne sunteți prieteni de atât de mult timp și că sunteți alături de noi în fiecare moment”, declară Laurențiu Duță.

La începutul acestui an, 3 Sud Est a lansat „Focul”, o poveste de dragoste sensibilă spusă pe acorduri dulci de chitară. În mai 2018, 3 Sud Est a lansat „Dansam în ploaie”, o piesă fresh despre fericire și dragoste. La sfârșitul anului 2017, trupă a lansat “Stele”, hit ce a cucerit topurile muzicale radio și TV și a adunat peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube. În vară aceluiași an, trupă 3 Sud Est a lansat “Am dat tot”, o piesă romantică, inspirată de amintirile și poveștile de dragoste trăite de ei, iar în 2016, trupă a lansat single-ul de succes și clipul “Cine ești?”, o frumoasă piesă de dragoste ce a cucerit topurile muzicale TV și radio. 

Tu l-ai văzut?