Selena Gomez a lansat zilele trecute piesa "Look At Her Now", piesă pentru care a filmat și un videoclip foarte tare, iar acum puteți vedea și cum au avut loc filmările, pentru că artista a postat pe canalul ei de YouTube un videoclip din spatele camerelor.

"Am simțit că lansând aceste două piese în oglindă voi putea completa povestea despre felul în care cineva se poate redresa indiferent de provocările pe care i le aduce viața. Ignorând factorii perturbatori din exterior și trăindu-ți viața după propriile reguli", a declarat Selena Gomez.

"Look At Her Now" este compusă de artistă împreună cu Julia Michaels, Justin Tranter și Ian Kirkpatrick, cu care a colaborat și pentru piesa "Bad Liar". Ca și clipul melodiei anterioare, și acest nou videoclip este regizat de Sophie Muller, conceptul artistic fiind însă diferit. De la alb-negru se trece la culori puternice, iar cadrul fixat pe chipul Selenei este înlocuit cu cadre dinamice, care suprind o coregrafie inspirată din clipurile pop ale anilor '90.

Tu l-ai văzut?