Daddy Yankee reușește să dea lovitura cu fiecare piesă pe care o lansează, însă de asta s-a întrecut pe sine. Dacă în 2017 a cucerit toată lumea cu Luis Fonsi și "Despacito", 2019 promite tot anul lui.

Daddy Yankee a lansat "Con Calma", o versiune nouă, raggaeton, a hitului "Informer" de la Snow, din 1992. La vremea respectivă, piesa a petrecut 7 săptămâni consecutive pe primul loc în topul Billboard Hot 100. Ce a ieșit de data asta? Hitul anului! Refrenul piesei este extrem de catchy. "Am vrut să transmit cea mai bună energie și prospețime, prin muzică și dans, și am unificat muzica adolescenței mele cu sunetul modern de astăzi", spune Daddy Yankee. 

VIDEO | Tu știi ce cânta Luis Fonsi în 2009? Asta e piesa care i-a adus un premiu Grammy!

"Con Calma" a depășit deja 250 de milioane de vizionări pe YouTube și a devenit cea mai ascultată piesă, cu cel mai vizionat material video din 2019, fiind în acest moment #1 Global Top Song. De asemenea, „Con Calma” este și cea mai difuzată piesă în 7 țări din America Latină, conform Monitor Latino: #1 în Uruguay, Paraguay, Panamá, Puerto Rico, Bolivia, Republica Dominicană, Honduras și ocupă poziția a treia în Statele Unite.