Alina Eremia le-a pregătit o surpriză fanilor. Artista a petrecut multe ore în studioul de înregistrări, iar rezultatul este deja aici. Ai dat play piesei ”Dependența mea”?

După ce a lansat două piese care s-au văzut în premieră pe ZU TV, Alina Eremia revine cu o piesă senzațională, așa cum și-a obișnuit fanii până acum. Artista a lansat ”Dependența mea”, iar primul care s-a bucurat de videoclip a fost chiar King, cățelul ei. Alina a filmat videoclipul acum ceva timp, iar rezultatul este unul wow. 

Recent, Alina i s-a alăturat lui Smără, iubita lui Selly și a susțin mișcarea de a promova încurajarea tinerilor spre a face sport. Alina Eremia a fost și ea de acord cu mesajul lui Smără, mai ales că și ea s-a transformat radical de-a lungul timpului, ajungând să topească cele câteva kilograme în plus pe care le avea la 20 de ani. ”Ăsta e un gen de mesaj care trebuie propagat și înțeles de cât mai multă lume. Mă bucur că Smaranda a inițiat discuția asta... Atitudinea pe care o avem vizazi de noi, de corpul nostru și de sănătatea noastră determină și gradul de iubire de sine.”, a scris Alina pe stories.

Enjoy the video!