Guz s-a ținut de cuvânt și a lansat o variantă nouă la piesa "Prefer", alături de tânăra și talentata Geanina Mîndrescu, o fostă concurentă din sezonul 7 "X Factor". Artistul, originar din Republica Moldova, a organizat un concurs în mediul online, iar Geanina a fost desemnată câștigătoarea celui mai reușit cover. Așa a ajuns Guz să relanseze "Prefer", melodia cu care a cucerit playlist-urile din România.

Geanina Mîndrescu a reușit să adune la cover-ul său aproape 40.000 de vizualizări în două săptămâni, timp în care s-a desfășurat concursul propriu-zis. Tânăra impresionează prin timbrul vocal puternic, dar și prin maniera personală de interpretare.

FOTO OMG | Maluma a abuzat de Photoshop și s-a făcut de râs! Vezi fotografia de care râde tot internetul!

„A fost o competiție frumoasă și am fost încântat să văd atâția doritori și oameni talentați. Pentru toți cei care au trimis cover-uri, vizualizările de pe Youtube au vorbit de la sine și nu pot decât să felicit câștigătoarea – Geanina Mîndrescu. Felicitări, ne vedem curând în studio”, a scris Guz pe Facebook. Zis și făcut, astfel că noua variantă "Prefer" este deja aia!

Iată coverul cu care Geanina Mîndrescu a cucerit Youtube-ul și pe Guz: