Nicole Cherry bifează colaborare după colaborare. De data asta, Cireșica a făcut echipă cu Felix Noa din ex-boy-band-ul românesc, Last Night și au lansat ”În derivă”.

“'În derivă' este cea mai sinceră piesă scrisă până acum. Sper să fi făcut mândru copilul din mine cu această, și-i promit că, deși mai calc strâmb, îi rezerv un viitor frumos. Mă bucur mult că Nicole Cherry a acceptat invitația mea pe această piesă, a completat perfect ceea ce voiam să transmit și sper că oamenii să rezoneze cu mesajul nostru. Much love ️", declara Felix. 

"O melodie foarte emoționantă, pe care mă bucur că am acceptat să fiu împreună cu Felix, căruia îi mulțumesc pentru invitație. Sunt foarte încântată că a ieșit acum, în preajma zilei de 1 iunie, ziua copilului. Nu uită să ai grijă întotdeauna de copilul din ține!", declara Nicole Cherry. 

Felix Noa este producător și compozitor și a lucrat cu multe nume sonore din industria muzicală românească precum Andra, Nicole Cherry, Fly Project, Sasha Lopez și mulți alții.

Versurile sunt scrise exclusiv de Felix Noa, iar pentru muzică, artistul a lucrat împreună cu Achim Marian, Anastasia Sandu și Doru Todorut. Proiect vizual este realizat de către Mihai Sighinas și aduce în imagini inspirate din desenele animate sau din desenele unui copil.