Amna nu și-a lăsat fanii să aștepte prea mult după o nouă piesă. Artista a lansat ”Arde” și este un featuring cu QUPRA.

Amna este una dintre artistele care nu iau niciodată pauză de la muzică. Chiar dacă a fost în Dominicană, iar apoi a fost depistată pozitiv Coronavirus, artista nu poate renunța la marea ei pasiune, muzica. Amna a lansat piesă nouă, ”Arde” și este o colaborare cu Qupra, un nume nou din industria muzicală.

Amna și-a anunțat deja fanii din online că le pregătește o surpriză, iar la prima oră a dimineții a postat piesa pe pagina de Facebook. Artista a primit feedback pozitiv în secțiunea de comentarii, ceea ce înseamnă că fanii așteptau demult o piesă nouă semnată de Amna.

Piesa a fost scrisă de Cyutz, Cristian Tarcea și Qupra, iar de videoclip s-a ocupat Silviu Mîndroc.

”Colaborarea cu Qupra a început într-o zi când producătorul muzical, Cristian Tarcea, mi-a arătat primele idei ale acestei piese. Mi-a plăcut foarte mult, «Arde» e un single de vară, fresh, care sper să vă placă, iar Qupra e un băiat talentat, care sigur promite multe", povestește AMNA.

”Sunt foarte nerăbdător să aflu părerea voastră despre această piesă și îmi doresc ca «Arde» să ajungă la inimile voastre, să reaprindă focul iubirii și pofta de viață și de distracție. Vreau să îi mulțumesc în primul rând AMNEI pentru acceptarea acestei colaborări și producătorului meu pentru efortul depus în realizarea acestui proiect minunat", adaugă Qupra.