Wrs, reprezentantul României la Eurovision 2022 colaborează cu Andromache, reprezentanta Ciprului la reputatul concurs muzical, lansând piesa “If you were alone/Sta matia sou”.

Videoclipul piesei “If You Were Alone” este filmat în Santorini de către Paul Moldovan şi a fost editat chiar de către wrs. Muzica a fost compusă de către wrs, Cezar Guna şi Costel Dominteanu (DOMINO). Partea în limba engleză a acestui track a fost scrisă de către wrs, Cezar Guna şi Andromache, în vreme ce versurile în greacă provin de la Vasilis Koumentakos.

„Atât eu, cât și Andromache, am trecut împreună prin experiența Eurovision, o experiență ce ne-a schimbat viața într-un mod atât de frumos. De prima dată de când am auzit piesa “Ela” am știut clar că noi o să colaborăm într-o zi, ceea ce s-a și întâmplat. <> îmbină perfect stilul deep-house pe care am încercat să mi-l conturez de-a lungul timpului cu ritmurile grecești și vocea sensibilă, dar atât de perfectă a lui Andromache. Sperăm să vă placă la fel de mult cum ne place și nouă”, a spus wrs.