Nicole Cherry, Cabron și Damian Drăghici și-au unit vocile și talentul și au lansat „Mă întorc acasă”. Este prima lor colaborare în formula asta și, având în vedere că toți trei sunt nume puternice, piesa are toate șansele să urce în trending.

„E o piesă foarte frumoasă, superbă, mi-a plăcut din prima, de când am auzit-o. Mă bucur că am reușit să facem și cip, așa, pe ultima sută. E, cumva, un cadou înainte de naștere pentru voi.” , a spus Nicole Cherry pe Instagram.

Micuța va primi numele Anastasia și urmează să vină pe lume la începutul lunii decembrie, chiar în perioada în care mămica ei împlinește 23 de ani. Fanii sunt extrem de nerăbdători și de curioși, așa că au asaltat-o pe Nicole cu sute de întrebări. Una dintre cele mai întâlnite este cea legată de viitorul celei mici. Chiar dacă nici nu s-a născut, urmăritorii lui Nicole sunt curioși să afle dacă aceasta îi va trasa direcțiile în viață. Pentru asta, artista a avut un răspuns cât de poate de sincer.

”Mai e ceva de mâncat până atunci, dar eu o voi susține în orice și dacă ea vrea să facă asta și va avea talent, pentru că e important să aibă talent, de ce nu, m-aș bucura. Ce vrea ea să fie!”, a declarat Nicole Cherry în mediul online.