Ce se întâmplă atunci când două mega voci se unesc? Există toate șansele să iasă un hit, iar fix asta au oferit Ed Sheeran și Elton John care au de gând să o detroneze pe Mariah Carey cu noua lor piesă de Crăciun.

Sheeran a scăpat porumbelul la postul olandez NPO Radio 2 și i-a anunțat pe toți că în iarnă va lansa o piesă alături de the one and only Elton John, iar marele moment este deja aici. Colaborarea dintre ei se numește ”Merry Christmas” și nu trebuie să îți lipsească din playlistul de iarnă.

 Elton este acum pe val mai mult ca niciodată și se pare că are lipici la artiști londonezi. După ce a lansat piesă alături de Dua Lipa, Sir Elton John a petrecut timp în studio alături de Ed Sheeran, iar rezultatul lor are toate șansele să devină hitul Crăciunului.

Elton John i-a propus asta lui Ed Sheeran încă de anul trecut din perioada sărbătorilor, dar a simțit la acel moment că nu îl reprezintă o astfel de piesă. După ce a pierdut unul dintre cei mai buni prieteni, Ed Sheeran s-a gândit mai bine și a acceptat, într-un final, propunerea lui Elton John. ”N-ai de unde să știi dacă mâine vei mai fi viu, totul se poate schimba peste noapte. E posibil ca mâine eu să nu mai fiu. De ce să nu profit de această oportunitate?”, a spus Ed în interviul de la radio.