Bruno Mars nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artistul a bifat miliarde de vizualizări cu piesele pe care le-a lansat, iar de ceva timp de când cântă alături de Anderson .Paak și Silk Sonic rupe din nou topurile. După ce au adunat aproape 400 de milioane cu piesa ”Leave the door open”, băieții au revenit cu ”Skate”.

În luna martie, Bruno Mars a vrut să se relanseze în plan muzical, dar nu singur. Bruno a mers pe ideea că înființarea unei trupe i-ar putea garanta și mai mult succes, așa că s-a gândit să îl coopteze pe Anderson Paak și să treacă la treabă.

Nu a trecut prea mult timp până când Bruno a găsit numele formației și a lansat și prima piesă. Silk Sonic și-au anunțat fanii pe Instagram că marea lansare va avea loc pe 5 martie, iar de atunci și până la succesul primei lor piese, ”Leave the door open” a mai fost un singur pas. Băieții nu au pregătit doar o piesă, ci au gata un album întreg. 

”Am fost în izolare și am creat un album. Trupa se numește Silk Sonic, iar prima piesă se va lansa vinerea viitoare, pe 5 martie”, a scris Bruno pe Instagram.

Acum, la mai bine de 4 luni de la lansarea primei lor piese, băieții au revenit cu ”Skate” și sună bine rău de tot.