În spatele fiecărui hit stă o poveste pe care fanii nu o cunosc. De multe ori s-a întâmplat ca anumite piese să fie scrise pentru alți artiști decât cei care le-au lansat. Dintr-un motiv sau altul, melodiile au ajuns pe mâinile altor cântăreți. Este cazul unor piese pe care toată lumea le fredonează, care au cucerit topurile sau au stabilit recorduri de vizualizări pe YouTube și despre care probabil nu știai că erau destinate altor cântăreți. 

Adele și Beyonce au refuzat ”All About That Bass”. Așa a ajuns piesa la Meghan Trainor, care a dat lovitura cu ea.

Britney Spears și Mary J. Blige au refuzat ”Umbrella”. A lansat-o Rihanna și a cucerit topurile cu ea. 

Lui Eminem i s-a oferit șansa să cânte ”See You Again”, dar a zis pas. Au lansat-o Charlie Puth și Wiz Khalifa, iar acum este unul dintre cele mai vizualizate clipuri de pe YouTube. 

Dua Lipa a cucerit planeta cu ”New Rules” în urmă cu câțiva ani. Puțini știu însă că melodia le era destinată fetelor de la Little Mix. 

Justin Timberlake a scris ”Gone” pentru Michael Jackson, dar megastarul nu a vrut să o lanseze. Timberlake a înregistrat-o alături de NSYNC și au cucerit topurile cu ea. 

"Since U Been Gone" a ajuns să fie lansată de Kelly Clarkson după ce Pink și Hilary Duff au refuzat-o. 

”Black Widow” a fost scrisă inițial pentru Katy Perry și trebuia să fie inclusă pe albumul ”Prism”, dar Katy a dat-o mai departe și astfel a ajuns la Iggy Azalea și Rita Ora. 

Nu mai e un secret că Ed Sheeran a compus ”Shape Of You” cu gândul la Rihanna, dar și-a dat seama că nu i s-ar potrivi și până la urmă a ajuns să o lanseze el. 

Nicole Scherzinger a primit piesa ”We Found Love”, dar era ocupată cu alte proiecte la vremea aceea. Așa a ajuns piesa la Rihanna.

Katy Perry trebuia să cânte inițial ”Pretty Hurts”, dar echipa ei a dat mai departe piesa și a ajuns la Rihanna. Reprezentanții ei nu s-au grăbit să o înregistreze, așa că melodia a ajuns la Beyonce în cele din urmă. 

Camila Cabello trebuia să fie vocea feminină de pe piesa ”Closer”, dar băieții de la The Chainsmokers au colaborat cu Halsey până la urmă. 

"We Can't Stop" a fost scrisă pentru Rihanna, dar Riri a ales ”Pour It Up” pe loc, așa că piesa a ajuns la Miley Cyrus.