Le-au adus milioane de views și de dolari în conturi, dar asta nu e suficient. Vorbim despre piese care au devenit hituri, dar pe care tocmai artiștii care le-au lansat le urăsc cu pasiune. Unora nu le place beat-ul, alții se rușinează cu versurile, alții cu videoclipul. Fiecare artist are un proiect de care nu este tocmai mândru, iar câteva super-staruri internaționale au vorbit espre piesele pe care regretă că le-au lansat.

Nicki Minaj: ”Prima mea piesă în Billboard a fost ”Your Love”. Îmi place videoclipul, dar urăsc piesă. Și aș putea continua. Nu îmi mai place nici ”Starships”. Mă întreb de fiecare dată când o aud de ce am lansat-o”, a povestit Nicki în timpul unui Q&A. 

Selena Gomez: ”Mi-a plăcut ”Come & Get It”, dar mi-a fost greu să o cânt live. Nu este melodia mea. Pentru mine, sună ca o piesă refuzată de Rihanna. Asta a fost la început, eram tânără și voiam cu disperare un hit. Mă gândeam că dacă voi avea un hit, oamenii mă vor respecta”, a povestit Selena pentru EW.

Katy Perry: ”Dacă ar fi să scriu din nou piesa ”I Kissed A Girl”, probabil că aș face niște modificări. Are câteva stereotipuri acolo. Mintea umană se schimbă în 10 ani și te maturizezi mult”. 

Lady Gaga: ”Am lansat piesa într-o perioadă întunecată a vieții mele”, a spus artista referindu-se la colaborarea cu R.Kelly, pe care a și retras-o ulterior de pe platformele de streaming, în urma acuzațiilor care i s-au adus rapper-ului. Nici de piesa ”Telephone”, lansată împreună cu Beyonce, Gaga nu e prea mândră: ”O urăsc. E oribil să spun asta? E piesa pe care mi-e cel mai greu să o ascult”.

Taylor Swift: ”În piesa ”Picture to Burn” vorbesc despre cum îl urăsc și urăsc faptul că mă ignoră. Acum, felul în care aș spune asta și în care aș simți totul ar fi complet diferit”. 

Justin Bieber: ”Nu mi-a plăcut niciodată ”Beauty and a Beat”. Asta era popular la vremea respectivă. Dar eu n-am fost niciodată un fan al acestui cântec”, a declarat Biebs într-un interviu. 

Ariana Grande a spus despre piesa ”Put Your Hearts Up” că a făcut-o să se simtă nesinceră și fake: ”A fost cel mai prost moment din viața mea. Pentru videoclip, mi-au dat un autobronzant prost și o rochie de prințesă. Totul a fost oribil. Încă am coșmaruri legate de asta”, a povestit Ari pentru The Rolling Stone.