Ariana Grande nu s-a putut abține și le-a făcut fanilor un alt cadou la început de an. După ce a lansat anul trecut albumul ”Positions”, acum artista a lansat remixul piesei ”34+35”. Stai să vezi cu ce dive a colaborat!

Ariana Grande a făcut echipă cu Doja Cat și Megan Thee Stallion și au lansat remixul piesei ”34+35”. Ariana nu colaborează pentru prima dată cu Doja Cat, dar nimeni nu se aștepta să o ia alături de ea și pe senzația TikTok-ului, Megan Thee Stallion.

Albumul ”Positions" a debutat pe primul loc în topul albumelor din clasamentul Billboard 200. Odată cu această performanță, Ariana stabilește un nou record în muzica internațională și devine singura artistă cu trei albume care ajung pe locul 1, în doi ani și trei luni.  

Ariana și-a anunțat albumul încă din luna mai, atunci când în online au început să apară zvonuri conform cărora artista petrecea mult timp în studioul de înregistrări. ”Positions” este cel de-al șaselea albumpe care l-a lansat artista. ”De abia aștept ca albumul să fie al vostru. Vă iubesc și va mulțumesc pentru tot. Înseamnă mult pentru mine”, a scris Ariana pe Twitter.

Enjoy the video!