URZU a ajuns la ZUMA, dar nu e cazul să chemaţi poliţia, jandarmii şi nici vânătorii de munte, pentru că URZU nostru e paşnic şi prietenos. Nu ar fi avut cum să fie altfel, doar vorbim despre mult râvnitul trofeu de la ZUMA. Mai trebuie să ştiţi şi că URZU nu e singur, ci a venit cu toţi frăţiorii săi, pentru că diseară va ajunge la cei mai tari artişti români din 2013. Şi pentru că URZU nu e un oarecare, aşezaţi-vă comod în fotolii, scaune, paturi, maşini sau pe unde mai sunteţi voi, pentru că urmează “Legenda lui URZU”.

Evident că “a fost odată ca niciodată” un ursuleţ cuminte şi drăgălaş. Spre deosebire de frăţiorii lui, ursuleţul nostru avea o calitate în plus, dar care era văzută ca o ciudăţenie prin bârlogurile vecine. Ursuleţul era mare cântăreţ. Cânta când culegea mure, cânta când vâna peşti, când se cocoţa în copaci sau când stătea tolănit în iarbă.

Totul până într-o zi când a observat că e singurul urs care cântă. Toţi prietenii lui îl priveau ciudat, iar ursuleţul s-a decis să afle care este de fapt secretul lui.

După luni de zile în care a bătut pădurile în lung şi în lat a aflat. A aflat de la Radio ZU, de la Buzdu şi Morar că el, de fapt, e URZU, e cel mai puternic dintre toţi, el e SIMBOLUL PUTERII şi scopul său în viaţă este unul singur: să ajungă la cei mai tari artişti din România, să fie la ZU Music Awards!

În această seară, după ora 20, URZU şi frăţiorii săi modificaţi genetic pentru a fi la fel de COOL ca şi el, îşi vor îndeplini visul. Au ajuns deja la ZUMA, au făcut cunoştinţă cu Mihai Morar, au stat la poze, au fost chiar în direct la Antena 1, la “Neaţa cu Răzvan şi Dani”.

Şi ne-am urcat în lift şi-am făcut legenda HIT. Dacă vreţi să-l vedeţi pe URZU, nu rataţi ZUMA! Show-ul e la Romexpo şi URZU vă aşteaptă acolo, dacă v-aţi luat bilete. Dacă nu aţi reuşit, nu e nicio problemă. Spectacolul va fi în direct la ZU TV. De la ora 18 îi vedeţi pe artiştii voştri preferaţi pe GREEN CARPET, iar de la ora 20 începe marele spectacol.