Enrique Iglesias a anunțat, în cadrul unei discuții cu Ricky Martin și Sebastian Yatra, că se gândește de mai mult timp să renunțe la muzică și că simte că acel moment a venit. Starul de 46 de ani a lansat un album despre care spune că este ultimul din cariera lui și care se intitulează ”Final, Vol. 1”.

În timp ce unii artiști abia ating culmile succesului după 40 de ani, Enrique Iglesias a decis că este momentul să se ”pensioneze”. Potrivit revistei People, artistul a lucrat în ultima vreme la ceea ce va fi ultimul album din cariera lui și care va veni în două părți: volumul 1 și volumul 2. ”Nu este ceva la care m-am gândit în ultimele luni. Este ceva la care mă gândesc de mai mulți ani. Mă aflu în acel moment al vieții când mă gândesc că este cel mai potrivit să închei. Și mă gândesc la asta din 2015. Nu voi înceta niciodată să scriu piese, pentru că îmi place, dar o voi face în alt mod, adică nu înseamnă că trebuie neapărat împachetate într-un disc”, a declarat artistul, potrivit aceleiași reviste. 

Prima piesă de pe albumul final pe care a ales să o promoveze cu videoclip este ”Pendejo”, o melodie sensibilă, cu vibe latino, care nu are cum să nu te cucerească de la prima ascultare. Enrique are o parteneră foarte frumoasă în videoclip, iar vizualul spune și el o poveste în sine. Artistul nu a anunțat când va apărea și partea a doua a albumului final. 

În afară de ”Pendejo”, mai sunt încă patru piese pe albumul ”Final, Vol. 1”. Care e preferata ta?