Justin Bieber a început anul în forță. Artistul a lansat piesa ”Anyone” care vine la pachet cu un videoclip plin de surprize.

”Anyone” a fost lansată imediat după ce Justin Bieber a concertat în noaptea dintre ani. Videoclipul îl prezintă pe Justin promovând sportul, mai exact boxul, iar ceea ce i-a uimit pe fani a fost faptul că artistul a fost machiat atât de mult încât nu se vede niciun tatuaj.

Iubita lui Justin din videoclip este actrița Zoey Deutch pe care fanii o cunosc din serialul Netflix "The Politician", din "Zombieland Double Tap" și "Why Him?". Zoey nu este străină de aparițiile în videoclipurile muzicale, aceasta putând fi admirată şi în videoclipul lui Ed Sheeran "Perfect".

”Muzica ne-a ajutat să trecem prin atât de multe în acest an şi pentru mine personal a fost vindecătoare şi transformatoare. "Anyone" este o piesă specială, plină de speranță şi cu rol de imn. Dă tonul unui an nou mai luminos, plin de speranță şi posibilități.”, a declarat Justin odată cu lansarea piesei.