Sunt mulți artiști pe listă care ar trebui să mulțumească TikTok-ului pentru succesul pe care îl au. Don Toliver și Kali Uchis sunt doar două exemple de voci care s-au remarcat pe TikTok, iar viralizarea pieselor lor i-a făcut pe cei doi să colaboreze pentru prima dată.

Don Toliver a dat lovitura pe TikTok cu piesa ”No idea” fix la începutul pandemiei. Chiar dacă piesa a fost lansată acum doi ani, de abia anul trecut a urcat în topuri și l-a făcut pe Don celebru. Acum, artistul a colaborat cu o altă artistă cunoscută pe TikTok, Kali Uchis și au lansat ”Drugs N Hella Melodies”.

Pe numele ei Karly-Marina Loaiza, artista își stilizează singură fotografiile și art work-urile albumelor pe care le-a lansat. Numele de scenă a fost ales la sugestiile tatălui ei, iar piesa ”telepatía” este inclusă pe albumul “Sin Miedo” care a debutat pe primul loc în Billboard Top Latin. Încă din liceu Kali a cochetat cu pianul și saxofonul și a fost membra unei trupe de jazz. Uchis nu s-a dat bătută și perseverența ei a fost răsplătită. În 2018, artista a cântat în deschiderea ”L.A To The Moon Tour”, turneu susținut de  Lana Del Rey.