They're back! Băieții de la Sweedish House Mafia și-au luat fanii prin surprindere cu o nouă piesă. După ce zvonuri legate de un proiect muzical nou au apărut încă de la începutul anului, acestea au prins, în sfârșit, contur. Piesa ”It Gets Better” este aici, cu tot cu videoclip. 

Fanii Sweedish House Mafia au de ce să se bucure! Sebastian Ingrosso, Axwell, și Steve Angello au revenit cu o piesă nouă în această formulă, la aproape 10 ani de la ultima melodie a trupei. Chiar dacă băieții au mai avut între timp proiecte pe cont propriu, sau în formulă de doi (Axwell & Ingrosso), fanii lor sperau la o revenire în formula care i-a consacrat. Și s-a întâmplat, iar melodia la care au lucrat în ultima perioadă a apărut pe internet. Primele zvonuri legate de o revenire a trupei au apărut în luna februarie, sub forma unor speculații. 

Acum totul a prins contur, iar SHM revine cu un sound ușor diferit față de stilul cu care își obișnuiseră fanii. Au trecut nouă ani de la ultimul album de studio al trupei, iar ”It Gets Better” pare a face parte dintr-o nouă eră, cu un sound ușor diferit față de cel pe care îl știam.

Îți place piesa? E de pus pe repeat?