La început de an, veștile bune vin de The Chainsmokers. După o lungă absență din peisajul muzical, cei doi DJ-ii au revenit cu un videoclip pentru prima piesă de pe albumul care promite să se ridice la nivelul așteptărilor.

În 2018, cei doi au dispărut din industria muzicală, dar se pare că nu au putut sta departe de marea lor pasiune, muzica. The Chainsmokers va reveni anul acesta cu primul lor album după pauză, al patrulea din carieră, dar și cu primul videoclip pentru piesa „High”. Într-o postare pe contul oficial de Instagram, The Chainsmokers au explicat care a fost motivul absenței lor:

„Ne-am fi dorit să lansăm albumul ăsta acum patru ani. În 2019, ne-am simțit un pic pierduți. Doar ce lansasem al treilea album și finalizasem al doilea cel mai mare turneu din State. Am fost mai mul decât recunoscători, dar ne-am simțit copleșiți, așa că am decis că avem nevoue de timp pentru a reflecta și pentru a redescoperi ce ne atrage cel mai mult la acest proiect.

Am fugit în Hawaii cu câțiva prieteni și ne-am permis să nu creăm nimic, dacă asta vrem. Și fix asta am făcut pentru primele zile. Ne trezeam târziu, făceam surf, beam vin, discutam cu orele, ascultam muzica care ne plăcea și râdeam foarte mult. În a patra zi am compus o piesă pe care o veți asculta în curând. Acea piesă a schimbat întreaga traiectorie a excursiei. După asta, am simțit nevoia să creăm.”