Theo Rose și What's Up și-au unit forțele și au lansat o piesă împreună. Melodia se adresează tuturor celor cărora le este dor de casă și s-a auzit în premieră la Morning ZU. 

”Vreau acasă” este melodia pentru care Theo Rose și What's Up și-au unit forțele și care s-a auzit în premieră absolută la Morning ZU. Melodia are un mesaj sensibil în care se vor regăsi toți cei cărora le e dor de casa părintească, de părinți și de sentimentul de liniște pe care doar acasă îl ai. Cei doi au povestit și cum a luat naștere colaborarea lor. Theo și Whatsy sunt ”vecini” de studio, iar cântărețul i-a dat un mesaj lui Theo Rose într-o zi, în care i-a spus cât de mult o apreciază și că și-ar dori să colaboreze. Zis și făcut, iar melodia care a luat naștere este una în care se vor regăsi toți cei care locuiesc departe de țară și pe care îi mistuie dorul de casă și de cei dragi în fiecare zi. 

În ziua în care cei doi au cântat melodia în primă audiție la Morning ZU, pe YouTube a apărut și videoclipul oficial. Dacă melodia are un mesaj emoționant, stai să vezi clipul! Actrița Adriana Trandafir joacă rolul mamei căreia îi este dor de fiica plecată departe, iar povestea nu are cum să nu te emoționeze. Play!