O piesă bună se cunoaște de la început, iar atunci când adună milioane de ascultări în timp-record sau ajunge să domine căutările pe Shazam în țară și în străinătate, știi că are potențial de hit. Iar melodia pe care Minelli a lansat-o în luna martie a bifat toate criteriile și a ajuns să fie cea mai de succes piesă românească de pe YouTube. 

Minelli și-a surprins fanii în luna martie cu o piesă nouă. ”Rampampam” avea un sound catchy și potențial să ajungă hit și a făcut-o. La scurt timp de la lansare, melodia era în topul căutărilor pe Shazam și oamenii care o auzeau și-o doreau imediat în playlist. Așa se face că piesa a adunat aproape 55 de milioane de accesări pe YouTube în mai puțin de cinci luni, adică peste 10 milioane de play-uri pe lună, and still counting. În ritmul acesta, are mari șanse ca până la sfârșitul anului să ajungă la 100 de milioane. 

Piesa a avut parte și de un remake, în limba franceză, pe care Minelli l-a publicat pe canalul ei de YouTube în urmă cu două luni, dar și de numeroase remix-uri.