Demi Lovato și G-Eazy și-au unit forțele și au lansat o piesă cu mesaj puternic și cu un vizual și mai puternic. ”Breakdown” este o lecție pentru toți cei care trec prin momente dificile, iar cei doi artiști s-au folosit de exemple proprii pentru ca mesajul să fie cât mai credibil și să ajungă la inimile fanilor.

Deși pare că duc vieți lipsite de griji, artiștii se confruntă cu probleme la fel de grave ca noi toți. Pe unii dintre ei experiențele negative îi inspiră să creeze, iar din suferințele lor se nasc cele mai sensibile melodii. Demi Lovato a avut puterea de a pune pe muzică experiența care a dus-o la un pas de moarte și a lansat la începutul anului un album compus după supradoza aproape fatală din 2018. Acum, G-Eazy a invitat-o să cânte alături de el piesa ”Breakdown” și au filmat și un videoclip împreună.

G-Eazy se află și el în mijlocul unui scandal în prezent, după ce s-a luat la bătaie într-un club de noapte și a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a aplana conflictul. Rapper-ul s-a ales cu acuzații de agresiune și ar putea ajunge după gratii dacă va fi găsit vinovat. Mesajul piesei pe care a scris-o G-Eazy este unul foarte puternic, iar versurile vorbesc de la sine: ”Been fighting my demons, but they ain't fighting fair/ But I keep saying 'Everything's alright, I swear'/ All alone in a dark space, ain't no light in there/ What's f**ked up is I might actually like it there”.