Legendarii de la ABBA revin cu un album nou, după 40 de ani. Materialul discografic urmează să fie lansat luna asta, iar piesele vor trezi multe amintiri nostalgicilor.

Una dintre cele mai cunoscute trupe ale anilor '70 revine în peisajul muzical. Cei patru membri ai legendarei ABBA s-au reunit și au înregistrat un nou album, la 40 de ani de când l-au lansat pe ultimul. Materialul discografic se intitulează ”Voyage” și va fi disponibil pe piață în luna noiembrie. Nu este însă singura surpriză pe care cei de la ABBA au pregătit-o pentru fanii lor nostalgici. Trupa va susține un concert digital la Londra, în 2022. Membrii trupei nu vor fi prezenți fizic pe scenă, ci vor apărea în fața publicului sub forma unor holograme. 

ABBA a fost una dintre cele mai populare formații pop din lume. Piese precum ”Mamma Mia” sau ”Dancing Queen” au fost fredonate de generații întregi și au trecut testul timpului. Albumele trupei suedeze s-au vândut în peste 385 de milioane de exemplare la nivel mondial. Albumul ”Voyage” vine după fix patru decenii de la ”The Visitors”, lansat în 1981. Un an mai târziu, trupa s-a destrămat, dar acum fanii din întreaga lume au primit vestea revenirii.