Luna octombrie ne duce deja cu gândul la Halloween. Chiar dacă peste Ocean este sărbătorit la alt nivel, anul acesta producătorii de filme mizează pe câteva titluri care îți vor face Halloween-ul un pic mai scary.

Pandemia a dat peste cap producția de filme de anul acesta, așa că ne putem aștepta la mai puține titluri horror, dar asta nu înseamnă că nu avem o colecție întreagă din care să alegem. Halloween-ul nu este doar despre momente de groază și costume înfricosătoare, ci și despre povești cu mesaj.

Chit că ai sau nu invitați, că mergi la un party și te costumezi sau stai acasă anul acesta de Halloween, nu trebuie să omiți din program filmele horror. Dacă ați văzut deja "The Nun" sau "Insidious: The Lasy Key", stați liniștiți, aveți din ce să alegeți și de data asta. ”The Addams Family 2”, animația revine cu o nouă poveste savuroasă, iar printre artiștii care au semnat piesele de pe coloana sonoră se numără și Maluma. Acesta nu este singur, ci alături de Megan Thee Stallion și Rock Mafia au lansat ”Crazy family”.