Guys, acum puteți sta calmi. Între Maluma și Scott Disick nu există niciun fel de tensiuni, ci doar au colaborat pentru videoclipul ”Sobrio”. Așa marketing, băieți?

Maluma și Scott Disick și-au speriat fanii acum câteva zile când au început să se certe pe Twitter. Cei doi păreau destul de aprinși în replici și, în timp ce unii dintre urmăritorii lor nu înțelegeau ce se întâmplă, alții au stat liniștiți și se așteptau ca totul să fie o glumă. Și așa a și fost! Maluma și Scott au filmat împreună, ca băieții, videoclipului pentru ”Sobrio”, piesă pe care pretty boy a pregătit-o special pentru fanii lui. 

Acum câteva zile, Scott Disick, cunoscut fanilor pentru aparițiile alături de fosta lui soție, Kourtney în show-ul Keeping Up with The Kardashian i-a uimit pe toți. Scott a început să îl atace virtual pe Maluma. Toată lumea a fost nedumerită, mai ales că cei doi nu au absolut nimic în comun. Mesajul lui Scott a apărut din senin, iar Maluma nu s-a dat înapoi și a continuat jocul alături de Scott. ”Ce se întâmplă cu tine? Încerci atât de mult să îmi iei locul încât vrei să-mi iei ce-mi aparține?”. Ca de obicei, Scott a vrut să aibă ultimul cuvânt și i-a dat replica artistului ”Maluma, nu trebuie să încerc prea mult. Nu te mai crede atât de important, ești doar o glumă!”