Shazam-ul și TikTok-ul fac echipă bună. Din ce în ce mai multe piese auzite pe TikTok ocupă cele mai bune poziții în topul Shazam care, by the way, aproape că se schimbă de pe o zi pe alta.

Probabil că te-ai obișnut deja: pe Shazam găsești cele mai tari recomandări în materie de muzică. Clasamentul se schimbă neașteptat de repede, în funcție de câte ori caută oamenii o piesă sau alta. Majoritatea pieselor din topul Shazam se aud pe radio și ocupă cele mai bune poziții din topuri.

#Acoustic. Ed Sheeran a lansat o nouă variantă pentru ”Bad habits”. Sună mai bine decât originalul?

În ultimele zile, românii au făcut o obsesie pentru noua versiune a lui Ed Sheeran. Artistul a renunțat la romantism și la chitară, iar asta l-a adus pe el și ale lui ”Bad habits” pe primul loc în Shazam România și Shazam Global. ”Bad Habits” a fost lansată la aproape doi ani de la ultima piesă a lui și va fi inclusă pe cel de-al cincilea album de studio al său. ”E minunat să revin cu un nou single. Mi-am dorit ca videoclipul pentru <<Bad Habits>> să se învârtă în jurul unui personaj fantastic, de aceea am ales vampirul. A fost foarte funny să intru în pielea personajului”, spunea Ed.