Ed Sheeran, nu te știam atât de nehotărât! Artistul a anunțat că se retrage din lumina reflectoarelor, dar se pare că nu pentru prea mult timp. Sheeran a lansat ”Afterglow” care vine la pachet cu un videoclip simplu, dar puternic.

Ed Sheeran a luat o pauză de la scenă, dar se pare că nu a stat degeaba. Artistul a organizat licitații cu propriile opere de artă, iar acum își încântă fanii cu o nouă piesă. ”Afterglow” este surpriza pe care Ed a pregătit-o în calitate de proaspăt tătic și sună bine de tot.

În toată această pauză, Ed a decis să se mute împreună cu soția lui în Suffolk. Artistul a cumpărat o fermă în valoare de 895.000 de lire. Ferma este clasificată în gradul II, ceea ce o face special și, recomandat ar fi să nu i se aducă îmbunătățiri. Sheeran nu a fost atent la acest aspect și a început să o modifice după propriul gust. Asta îl va costa mult. Potrivit agenților imobiliari, dacă Ed va dori vreodată să se mute și să vândă ferma, va obține cu un miliard de lire mai puțin din cauza dorinței de a o transforma.