BTS este un magnet pentru like-uri, indiferent de formula în care performează. Recent, RM și-a făcut curaj și a lansat ”Bicycle”, prima lui piesă pe cont propriu.

Cei de la BTS au planuri mari. Băieții se pregătesc de BTS Festa pentru a sărbători 8 ani de carieră în industria muzicală, dar până la marele eveniment, RM a scos asul din mânecă. Artistul a lansat ”Bicycle”, piesă pe care a urcat-o pe canalul lui de Youtube și într-o singură zi a adunat aproape 8 milioane de vizualizări. 

Unde-s mulți, puterea crește! Fanii lui V de la BTS strâng fonduri pentru ziua artistului. Până acum, suma este colosală!

RM nu este singurul artist din BTS care este pe punctul de a scrie istorie pe cont propriu. Primul membru BTS care s-a lăudat cu o reușită pe Spotify a fost Jimin. Artistul are două piese pe care le cântă solo și deja la una dintre ele a adunat peste 125 de milioane de accesări. Nici nu se pune problema că succesul ar fi datorat background-ului BTS, ci pur și simplu fanii au fost cuceriți de vocea artistului. 

Ce notă merită piesa?