Lui Nick Jonas a început să îi placă pe cont propriu. Fratele lui Kevin și lui Joe a vrut ca anul acesta să se axeze mai mult pe muzică și se pare că i-a ieșit. Nick are videoclip pentru piesa ”Spaceman” care dă titlul celui mai nou album al său.

Nick Jonas nu este la prima tangență cu o carieră solo. După ce Jonas Brothers au luat o pauză, Nick s-a gândit că nimic nu îl poate ține departe de muzică, așa că și-a încercat norocul singur. Nick a lansat videoclipul piesei ”Spaceman” care face parte de pe albumul pe care artistul l-a lansat în aceeași zi cu fosta lui parteneră, Selena Gomez. Asta da coincidență!

Nick a lucrat de ceva timp la această piesă și speră ca fanii să îi ofere cel mai bun feedback. Chiar dacă s-a zvonit că Jonas Brothers vor să meargă pe căi separate, momentan cei trei nu au declarat nimic oficial și se pare că frații lui Nick au fost primii care i-au apreciat piesa ”Spaceman”.

Cât despre piesele de pe albumul ”Spaceman”, Nick a declarat că toate sunt inspirate de soția lui, Priyanka Chopra și că sunt o declarație de dragoste pentru ea. How sweet!

Dă un play albumului!