Irina Rimes a făcut echipă cu un artist internațional și lansează mâine o melodie în limba rusă, prima din cariera ei. Piesa se intitulează ”Навсегда” și în română s-ar traduce ”Pentru totdeauna”. 

Irina Rimes și-a pus pe jar fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare încă de săptămâna trecută. Artista a dat indicii că urmează să lanseze o melodie nouă și a cântat o parte din ea, într-un filmuleț pe TikTok. Este pentru prima dată când fanii o pot auzi cântând în limba rusă și a făcut echipă cu un artist pe nume Jah Khalib, originar din Kazahstan. Piesa urmează să fie lansată vineri, dar teaser-ul este deja aici. 

#FavouriteSong. Asta e piesa pe care Irina Rimes nu se satură niciodată să o cânte

Anul 2021 a fost unul excelent pentru Irina Rimes până acum. Artista și-a împărțit timpul între România și Franța, acolo unde locuiește iubitul ei, și între muzică și vacanțe. Și-a pus semnătura pe piese lansate de Andra, Antonia și Iuliana Beregoi anul acesta, dar a lansat și ea o melodie nouă, în luna mai. ”N-avem timp” se apropie de 10 milioane de vizualizări pe YouTube și a fost foarte bine primită de fanii Irinei. Cântăreața a lucrat și la un album nou, intitulat ”Acasă”, pe care plănuiește să îl lanseze în lunile următoare. 

Până atunci, așa sună următorul ei hit: