Smiley crede că muzica și arta cinematografică merg mână-n mână, așa că a lucrat alături de echipa și prietenii lui la un serial format din cinci episoade. „Mai mult decât o viață” va fi și titlul EP-ului pe care artistul îl va lansa anul acesta, în martie.

„Prima melodie de pe un EP de 5 piese care se numește "Mai mult de o viață". Primul videoclip de pe acest EP se numește "Locul sfințesțe Omul" , iar povestea lui va continua pe parcusul restului de 4 videoclipuri pe care cred că le voi lansa până în martie 2022. așadar vă aștept pe canalul meu de Youtube pentru a descoperi începutul poveștii 🤗”, a scris Smiley pe Instagram.

Încep un proiect diferit față de tot ceea ce am făcut eu până acum, proiect în care mixez pasiunea pentru actorie şi film, dragostea de muzică şi bucuria jocului cu emoțiile din trecut, prezent şi viitor. M-a dezmorțit complet acest proiect si m-a făcut să-mi amintesc cât de multe şi frumoase sunt căile prin care putem spune poveşti şi ce emoții puternice pot naşte ele.”, a declarat. Smiley potrivit celor de la adevărul.ro.