Anul trecut, Mabel a fost declarată Best British Female la Brit Awards, iar acum, artista își surprinde fanii cu o nouă piesă. ”Let them know” este deja pe toate platformele de streaming și sună foarte bine.

Ai auzit cel puțin o dată single-ul "Don't call me up" şi sigur te-a prins. Mabel, căci despre ea este vorba, a revenit în forță. După ce piesa ei în colaborare cu Clean Bandit a rupt toate topurile, de data asta artista a lansat o piesă solo. ”Let them know” este prima piesă de pe noul album care se bucură de videoclip și a fost scrisă de Mabel, Raye, SG Lewis și MNEK.

”Am fost inspirată de ”Paris Is Burning”, ”Pose” și RuPaul's Drag Race și am scris versurile piesei "Let Them Know" ca o reflecție a dansului și a libertății”, a spus Mabel.

Pentru primul album din cariera ei, ”High expectations”, Mabel a colaborat cu Steve Mac cel care a compus piesa lui Ed Sheeran ”Shape of You”, cuFraser T Smith, cel care a lucrat cu Adele, MNEK și cu Jimmy Napes, cel care a contribuit la albumele lui Sam Smith. Cu așa nume pe lista de credits, sigur și cel de-al doilea album va fi fire!