Demi Lovato a intrat într-o nouă etapă a carierei sale și și-a deschis sufletul în fața fanilor ei. După ce a lansat documentarul ”Dancing With The Devil”, Demi a scos și o piesă cu același nume. 

Demi a găsit puterea să vorbească despre cel mai negru episod din viața ei și a filmat un documentar în care a povestit despre supradoza care aproape că i-a fost fatală în 2018. Se spune că cele mai bune opere de artă se nasc din suferință, iar Demi poate să confirme acest lucru. Muzica a ajutat-o să depășească episodul, iar piesa ”Dancing With The Devil”, care are aceeași denumire ca filmul, a apărut pe YouTube.

Dancing with the Devil. Demi Lovato a lansat primele două părți din documentar. Le-ai dat play?

Artista a povestit cu lux de amănunte în documentar coșmarul prin care a trecut în noaptea aceea de iulie, 2018. A fost la un pas de moarte, după ce dealer-ul ei ar fi abuzat-o și ar fi lăsat-o în agonie. Toată suferința s-a transformat în artă, iar Demi a avut curajul să împăstășească cu toată lumea experiența ei. Melodia a apărut pe YouTube, la câteva zile după primele două părți din documentar. Piesa este una extrem de sensibilă, poate cea mai emoționantă și mai specială din cariera lui Demi.