După mai bine de patru ani de la albumul ei de debut, Camila Cabello a scos asul din mânecă și a lansat un nou material discografic. „La Familia” este un proiect de suflet pentru ea și, așa cum a declarat deja, toate piesele ocupă un loc special în inima ei. 

Camila Cabello a profitat din plin de perioada de pandemie. În timp ce alții colegi de-ai ei de breaslă s-au plâns de lipsa concertelor, Camila a petrecut mult timp în studio, iar acum, rezultatul este mai vizibil ca niciodată. Chiar dacă a trecut printr-o despărțire, se pare că tocmai asta a fost una dintre sursele ei de inspirație pentru noul album. 

„Bam Bam”, colaborarea cu Ed Sheeran este deja virală pe TikTok, iar cei care au ascultat-o cu atenție, au ajuns la o concluzie: versurile sunt despre și pentru Shawn Mendes. Având în vedere că artista a scris piesele acestui album într-o perioadă sensibilă din punct de vedere emoțional, este posibil să nu fie singura despre fostul ei partener.

„Prioritățile mele au fluctuat și focusul meu s-a schimbat de-a lungul anilor. Acum, mă concentrez cu adevărat pe cum pot fi o persoană completă. Nu m-am concentrat atunci nici măcar pe cariera mea. Același lucru s-a întâmplat cu acei ani în care am fost împreună. Focusul meu a fost doar pe cum pot trăi o viață fericită, cum să fiu într-o relație sănătoasă și fericită.

 Făceam multă terapie. Prioritățile s-au schimbat însă. Chiar și acum, în timp ce promovez această piesă, sincer, îmi spun, dacă nu mă distrez, care este ideea? Cred că, pe măsură ce mă maturizez, prioritățile se schimbă. Și simt că așa a fost și pentru noi doi. Pentru că am început amândoi atât de tineri, învățăm acum cu adevărat cum să fim adulți sănătoși. Și e în regulă.”, a declarat Camila, justificând despărțirea de Shawn.