She's back! După ce a anunțat în urmă cu două săptămâni că pregătește o piesă nouă, Adele a lansat, în sfârșit, melodia ”Easy On Me”, după șase ani de pauză. Este prima melodie de pe albumul la care artista britanică a lucrat în ultimii ani. Materialul discografic se intitulează ”30” și urmează să apară în curând. 

Adele a făcut multe schimbări în viața ei în ultimul timp, iar acest lucru se reflectă și în muzică. Albumul la care a lucrat în ultimii ani a fost scris într-un context complicat, mai exact în perioada în care Adele s-a despărțit de soțul ei. Divorțul s-a finalizat anul acesta, dar cei doi erau separați deja de trei ani. Într-un interviu acordat revistei Vogue, Adele a povestit că a compus piesele de pe noul album cu gândul la fiul ei, Angelo, pentru a-l ajuta să înțeleagă motivele despărțirii de tatăl lui și pentru a trece mai ușor peste. 

Prima piesă de pe album pe care Adele o promovează este ”Easy On Me”, o melodie puternică și sensibilă, în același timp, așa cum ne-a obișnuit deja artista. Videoclipul a fost anunțat în urmă cu două săptămâni, iar acum a apărut pe YouTube. În primele șase ore de la premieră, clipul a adunat aproape 12 milioane de vizualizări. Albumul ”30”, pe care este inclusă și piesa ”Easy On Me”, va apărea pe piață pe 19 noiembrie. Nu știm dacă Adele va mai lansa și altă piesă până atunci, dar așa sună prima melodie pe care a ales să o promoveze: