Shawn Mendes nu trece prin cea mai roz perioadă din viața lui. Artistul s-a despărțit de Camila Cabello și nu a fost prea darnic în declarații. Shawn a decis să lase muzica să exprime cel mai bine sentimentele sale și așa a luat naștere piesa „When You're Gone”.

După mai bine de doi ani de relație, o izolare pe care au petrecut-o împreună, dar și multe piese pe care le-au scris unul despre altul, Camila și Shawn Mendes au declarat că s-au despărțit. Cei doi au făcut anunțul chiar pe Instagram, acolo unde au milioane de urmăritori.

Nimeni nu se aștepta la un asemenea anunț venit parcă de nicăieri, mai ales că cei doi păreau mai îndrăgostiți ca niciodată. De Halloween au fost împreună, în timpul pandemiei s-au mutat amândoi în Miami pentru ca Shawn să compună pentru albumul ”Wonder”, dar se pare că toate astea nu au fost de ajuns. 

„Prioritățile mele au fluctuat și focusul meu s-a schimbat de-a lungul anilor. Acum, mă concentrez cu adevărat pe cum pot fi o persoană completă. Nu m-am concentrat atunci nici măcar pe cariera mea. Același lucru s-a întâmplat cu acei ani în care am fost împreună. Focusul meu a fost doar pe cum pot trăi o viață fericită, cum să fiu într-o relație sănătoasă și fericită.”, a spus fosta lui iubită, Camila.

Cât de sensibilă este piesa? Dă-i play!