JO este recunoscută pentru emoția, stările și sentimentele profunde pe care le transpune perfect prin muzica sa și piesele pe care le cântă. „Iubirea mea” este cel mai nou single pe care JO îl lansează și are la bază tot o poveste de dragoste, însă nu una cu final fericit.

Artista mărturisește că „«Iubirea mea» este o piesa despre... Iubirea mea, de fapt, despre marea iubire a vieții mele, despre o experiență care va trăi veșnic în sufletul meu, cu bune și rele. Mă bucur să pot cânta lumii bucăți din sufletul meu, sper că oamenii să se regăsească și, dacă simt, să plângă și să se vindece cu această piesă."

Pentru single, artista a lucrat cu echipa HaHaHa Production, alături de care a mai colaborat în trecut pentru hituri precum „Lacrimile", „Noapte polară" și „Caută-mă", ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. „«Iubirea mea» am scris-o în studiourile HaHaHa Production, a doua mea familie, alături de Vladimir, Juno, Liviu Teodorescu și Iova. Este o piesă scrisă în maxim o oră. A venit pur și simplu de undeva de sus și ne-a umplut inimile de bucurie și ochii de lacrimi", povestește JO.