Selena Gomez începe anul în forță și le face cadou fanilor ei o piesă în limba spaniolă. Artista a dat indicii despre faptul că urmează să cânte în spaniolă încă din luna decembrie, iar acum ”De Una Vez” a apărut pe YouTube. 

Selena e pe val și are planuri mari și pentru 2021. După ce și-a lansat propria linie de cosmetice și a anunțat un nou sezon din show-ul ei de cookind, cântăreața se întoarce la ce știe să facă cel mai bine: muzică. Selena și-a ”amenințat” fanii încă de anul trecut că le pregătește câteva surprize pentru 2021, iar una dintre ele este aici. 

”De Una Vez” vine la aproape cinci luni după colaborarea cu fetele de la Blackpink, dar putem spune că a meritat așteptarea! Melodia are un sound care te prinde imediat, iar versurile transmit un mesaj puternic. Selena cântă despre acel moment de după o despărțire, când îți dai seama că ești mai puternică fără el, așa că dacă ai trecut recent printr-o despărțire, piesa asta s-ar putea să te motiveze să mergi mai departe. 

Selena a dat indicii că mai urmează cel puțin o piesă în spaniolă, intitulată ”Baila Conmigo”. Până atunci, te lăsăm să asculți ”De Una Vez” și să ne spui dacă îți place!