La cinci ani de când au colaborat pentru hitul ”Cheap Thrills”, Sean Paul și Sia și-au unit forțele din nou. Piesa pe care au lansat-o recent se intitulează ”Dynamite”, are un sound dance și are parte de un videoclip care te duce cu gândul înapoi la vară. 

Sean Paul și Sia fac echipă din nou. Cei doi au colaborat pentru prima dată în urmă cu cinci ani, iar melodia ”Cheap Thrills” se bucură de peste 1.6 miliarde de ascultări pe YouTube. Acum s-au gândit că a venit momentul să colaboreze din nou și au lansat împreună ”Dynamite”, despre care Sean Paul a spus că: ”a pornit ca o piesă de good vibe. După ce am înregistrat "Cheap Thrills", eu şi Sia am ştiut că vom înregistra un alt single, iar "Dynamite" este a doua parte. Banx & Ranx, Greg Kurstin, eu şi Sia am lucrat la această melodie şi sper ca oamenii să se regăsească în ea, ca în cazul primei piese”. Sean Paul a mai menționat că mama lui a fost cea care i-a dat să asculte pentru prima dată muzică de la Sia. Așa a descoperit-o, în urmă cu mai bine de cinci ani, și au ajuns să colaboreze. 

Pentru Sia nu a fost tocmai un an excelent, pentru că și-a încercat norocul și în cinematografie, dar filmul la care a lucrat nu a fost deloc bine primit de public. ”Music”, o peliculă despre experiența unei persoane cu autism, a fost foarte prost cotat și chiar ”recompensat” cu Zmeura de Aur, trofeu care se acordă celui mai prost film al anului. Dansatoarea Maddie Ziegler a avut rolul principal, iar criticii și fanii au fost dezamăgiți de felul în care ea prezenta experința unei persoane cu autism.