În prag de Crăciun, Trupa Feelings și Nicole Cherry fac echipă și lansează o piesă perfectă pentru perioada sărbătorilor. “Împreună de Crăciun” este piesa care nu trebuie să îți lipsească din playlist în această perioadă.

Anul ce se apropie acum de final a fost unul greu, plin de încercări, iar Nicole Cherry și Trupa Feelings vor să aduca fericirea sărbătorilor în casele tuturor cu “Împreună de Crăciun”. Acesta este primul colind pe care Nicole Cherry îl lansează oficial.

”Acum, făcând o retrospectivă, ne dăm seama că totul s-a derulat pe repede înainte și da, lucrurile frumoase vin atunci când te aștepți mai puțin. I-am trimis un demo lui Nicole, ea ne-a spus că-i place și că rezonează cu mesajul piesei, iar în câteva zile colindul era gata înregistrat”, declară baieții din Trupa Feelings despre colaborarea cu Nicole Cherry.

Muzica și versurile aparțin lui Răzvan Răducă, Siviu Păduraru și Mălinei Avasiloaie, iar mix & masterul este facut tot de Silviu Părduraru. Videoclipul este regizat de Ionuț Trandafir.