Shazam-ul continuă să ne uimească. Din ce în ce mai multe piese românești ocupă cele mai bune poziții în topul Shazam care, by the way, aproape că se schimbă de pe o zi pe alta.

Probabil că te-ai obișnut deja: aici găsești cele mai tari recomandări în materie de muzică. Clasamentul se schimbă de la o săptămână la alta, în funcție de câte ori caută oamenii o piesă sau alta. Majoritatea pieselor din topul Shazam se aud pe radio și ocupă cele mai bune poziții din topuri.

De data asta, prima poziție în top o ocupă Holly Molly și Tata Vlad cu piesa „Plouă”. Deși a fost lansată abia acum două săptămâni, deja se poate lăuda cu aproape două milioane de vizualizări pe Youtube. 

"Plouă" este prima mea piesă în română după ani de zile. Cumva simt că mă întorc acasă, unde totul e din suflet și fără filtru. Și ce modalitate mai bună de a-ți face debutul decât alături de cel mai titrat rapper din România? Colaborarea cu Tata Vlad este o onoare. Este un om minunat, un artist complet care s-a dedicat acestui proiect întru totul și pentru asta îi sunt veșnic recunoscătoare", a declarat Holy Molly.

"Prima mea piesă de dragoste și asta cred că spune multe. O artistă în adevăratul sens al cuvântului și o echipă de nota 11 în spatele nostru au dus la o piesă și un clip foarte speciale pentru mine, și sper că și pentru fanii de muzică din România. Mulțumesc Holy Molly și Global Records pentru apel!", a spus Tata Vlad.

Piesa a fost compusă în unul din camp-urile de creație Global Records de către Florian Rus, Holy Molly, Alex Cotoi și Alexandru Radu (Chopin), în timp ce Tata Vlad și-a scris și înregistrat strofa în studioul său. Clipul a fost realizat de Isabella Szanto și filmat în Barcelona.