Christian D, Elena Gheorghe și Dony ne asigură că au hitul verii! Cei trei au colaborat și au lansat ”Bailar”, o piesă care vine la pachet cu un videoclip colorat. Dacă îți era dor de spaniola lui Christian D, artistul care i-a înnebunit pe toți cu ”Mamacita”, atunci trebuie să îi dai play!

Oldies, but goldies! Dacă faci parte din generația care la începutul anilor 2000 făcea CD-uri pentru tot cartierul, atunci, cu siguranță îți amintești de trendul popcorn. Știi tu, acele piese care chiar dacă nu spuneau mare lucru, era foarte catchy.

În 2008, Inna lansa ”Hot”. Dupa Inna au urmat David Deejay și Dony care au dat lovitura cu ”Sexy thing”. Ceea ce nu știau ei era că piesele lor aveau să dea naștere unui întreg fenomen, numit popcorn. Din această categorie făcea parte și Christian D care cânta alături de Narcotic Sound ”Mamacita”, ”Danca bonito”, piese care au rămas și acum puncte de reper pentru acea perioadă.

Acum, la mai bine de la 10 ani de la nașterea curentului popcorn, Dony și Christian D au lansat ”Bailar”, iar în formulă au introdus-o și pe Elena Gheorghe. Elena a mai colaborat și în trecut cu Dony pentru ”Hot girls”. Piesa a fost compusă de Donici Corneliu Constantin, Bolfea Radu Pompiu, Dimitriu Alexandra, Iñaki Calvo Medel, Dumitrescu Cristian și Laurentiu Duță, iar de versuri s-a ocupat Daniel Giraldo Mazzo.