Nicky is here, b****s! Cea mai de succes rapperiță din lume a scos asul din mânecă și vrea să rupă topurile. Din nou. Nicki a lansat pe toate platformele de streaming ”beat me up scotty”, mixtape-ul din 2009, alături de alte trei piese noi.

Recunoscut ca unul dintre albumele emblematice ale lui Nicki, „Beam Me Up Scotty” a lansat primul hit al rapperiței „I Get Crazy”. La acea vreme, piesa a urcat în top 20 Billboard Hot Rap Songs Chart și în top 40 la Hot R & B / Hip-Hop Songs Chart. Dincolo de reinterpretarea unor hit-uri notabile precum „Donk”, a lui Soulja Boy Tell'em, „Go Hard”, a lui DJ Khaled & T-Pain și „Get Silly” a lui VIC, mixtape-ul de 23 de piese a demonstrat că Nicki este un rapper de top și care atunci când promite că „zguduie pământul”, chiar asta face!

De data asta, materialul disponibil pe platformele de streaming include piesele „Boss Ass Bitch (Remix)” și „Chi- Raq” (cu G Herbo), dar și trei piese noi: „Seeing Green” (Cu Drake și Lil Wayne), „Fractions” și „Crocodile Teeth (Remix)” (cu Skillibeng ). 

Enjoy it!