Știi genul acela de piese care te obsedează de la prima ascultare? Ei, bine, asta e una dintre ele! Dacă n-ai ascultat-o deja, te avertizăm că dă dependență!

După ce a cucerit topurile din 12 țări cu single-ul "Empy Spaces" și a bifat mai multe colaborări cu Vanotek, Minelli s-a întors cu o piesă nouă. Se numește "Mariola" și este pe locul 4 în topul căutărilor pe Shazam, în acest moment. Melodia s-a născut dintr-o joacă în studio, dar are șanse mari să devină plăcerea ta vinovată în 2019. 

FOTO | 15 artiste de la noi care și-au pus fața de dimineață pe internet. Uite cum arată nemachiate!

Minelli a compus versurile și muzica, alături de Mihai Alexandru Bogdan (Quick) și de Alex Cotoi, responsabil pentru hiturile ale unor artiști ca INNA, The Motans, Irina Rimes, Andra și multi alții. ''Mariola este o piesă care a ieșit dintr-o joacă. Am ajuns la studio pe la ora 12 noaptea și chiar dacă nu aveam deloc inspirație sau chef, Quick a început să dea play la câteva instrumentale și, experimentând pe unul dintre ele, m-a lovit din start: "Ola, yo me llamo Mariola", neștiind că ''Mariola'' exista ca și nume. Am terminat piesa rapid și de atunci am tot ascultat-o și sper să vă prindă și pe voi la fel'', a declarat Minelli.