Luna martie a început cu piese una și una în playlistul de la ZU: Andra - Supereroi, Robin Schulz feat. Erika Sirola – Speechless, The Motans - Invitat și Dennis Lloyd - Never Go Back. După Pedro Capó, Farruko - Calma, a venit momentul pentru o nouă recomandare marca ZUTV.ro.

Colaborare de excepție: Juan Magan, Hyenas, Mohombi și Yasiris fac echipă pentru un proiect inedit. Cea mai așteptată piesă a începutului de an, "Claro Que Si" este însoțită de un videoclip hot, dinamic, cu o imagine neon tropical și vibe-uri dominicane, în regia lui San și produs de Cat Music. Clipul a fost filmat în mai multe locații din Punta Cana și România pe parcursul a trei zile. 
  
"Claro Que Si" a luat naștere în studiourile Nomad în România, iar apoi a făcut înconjurul lumii. O idee incipientă a trei scriitori care a fost apoi consolidată de Mohombi, Juan Magan, Yei Gonzalez, Santiago Rodriguez și Bruno. "Claro Que Si" a ajuns să unească scriitori și artiști de pe trei continente, fiecare cu atingerea și flavour-ul personal. Un mix de culturi și genuri muzicale de la moombathon până la reggaeton și dancehall fac din "Claro Que Si" o încercare inedită și ofertantă în mozaicul sonor actual internațional, declară Hyenas.