Cine îți recomandă ție cele mai tari piese, dacă nu ZU TV? Am făcut-o cu "Rockstar" de la Post Malone și 21 Savage, "6 Days" de la Mahmut Orhan, "Mayores" - piesa cu care Becky G și Bad Bunny au cucerit toată America Latină și sud vestul Europei, iar lista poate continua.

Recomandarea de azi se numește "Remedy" și vine de la Alesso, tipul pe care l-ai mai avut în playlist grație colaborării cu Tove Lo. Piesa "Heroes (We Could Be)", pe care cei doi o lansau în 2014, a adunat aproape 200 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Beyonce împlinește astăzi 37 de ani. Iată 12 lucruri pe care probabil nu le știai despre ea!

De această dată, artistul suedez a colaborat cu Conor Maynard, pentru o melodie în care se vor regăsi toți care și-au găsit dragostea și au găsit leacul("Remedy") împotriva singurătății. “Mă simt onorat și mă bucur că am șansa să lucrez împreună cu echipa care formează 10:22 pm, Universal Music Group și familia mea de la Shots Studio. O să mă dedic în continuare misiunii mele de a crea muzică <din viitor>, cum o numesc eu. De aceea pot să spun despre <Remedy> că reprezintă muzica anului 2019.”, a declarat Alesso.

FOTO OMG | Maluma a abuzat de Photoshop și s-a făcut de râs! Vezi fotografia de care râde tot internetul!

Videoclipul a fost regizat de Rudy Mancuso (Shots Studio) și a fost lansat în cadrul seriei de concerte “Good Morning America Summer Concert”, din Central Park, New York.