Fly Project a scris istorie ani la rând și încă o mai face, dar într-o formulă nouă. Tudor Ionescu a rămăs singur în proiectul muzical pe care l-a înființat la începutul anilor 2000 alături de Dan Deneș. 

Artistul nu are de gând să se oprească aici, ci, din contră, perioada pandemiei l-a făcut să petreacă multe ore în studioul de înregistrări. Tudor are multe piese pregătite, atât pentru el, cât și pentru alți artiști și vrea să ajungă cu fiecare la inimile fanilor. Momentan, Tudor a dezvăluit prima supriză pentru cei care i-au iubit mereu muzica: „Raisa”, varianta 2022.

„Acum 17 ani, piesa asta a schimbat muzica în România, sunt onorat și fericit că oamenii o iubesc și acum la fel de mult, așa ca am decis să o relansăm în 2022, cu un sound actual, după ce oamenii o cereau efectiv peste tot.

Primesc sute de filmulețe și mesaje zilnic despre această piesă, este la fiecare petrecere de absolvire, nuntă sau orice altă adunare între prieteni, iar pentru mine, asta înseamnă că nimic din tot ce am făcut de când există Fly Project nu a fost fără rost. Alături de echipa mea, am făcut această versiune pentru concertele Fly Project, iar oamenii au început să îmi scrie peste tot de unde pot să o descarce, să o asculte, așa că de azi o găsiți pe YouTube și pe toate celelalte platforme muzicale”, spune Tudor Ionescu.