Minelli a lăsat la o parte vibe-urile de club și a intrat în atmosfera de sărbătoare. Artista a lansat coverul ”Have Yourself a Merry Little Christmas” și este una dintre acele piese care nu trebuie să îți lipsească din playlistul de Crăciun.

Anul acesta, Minelli a fost pe val mai mult ca niciodată. Artista a dat lovitura cu piesa ”Rampampam” care se poate lăuda cu 138 de milioane de vizualizări pe Youtube. În luna octombrie, piesa ei a adunat peste 1 milion de căutări pe Shazam și s-a aflat pe locul 13 în topul global al aplicației, alături de Bruno Mars, Lil Nas X, Justin Bieber, Doja Cat și alții. După tot succesul fulminant cu ”Rampampam”, Minelli a decis să revină cu o piesă în ton cu sezonul. ”Have Yourself a Merry Little Christmas” sună foarte bine și este perfectă de ascultat în perioada asta.

Minelli a cucerit publicul de la noi odată cu lansarea piesei ”Mariola”, dar și cu alte piese compuse pentru alți artiști de la noi. Minelli se află în creditele unora dintre piesele cu multe milioane de vizualizări de la INNA și nu numai. Înainte de a-și începe cariera pe cont propriu, Minelli a făcut parte din trupa Wassabi timp de 3 ani. După ce a părăsit trupa, succesul ei avea să apară instant odată cu lansarea piesei ”My mind” alături de Vanotek.