Enjoy it, it's hot! Noua piesă de la Raluka, ”Îndrăgostiți neuniform” este fresh și s-a auzit pentru prima dată la noi. Acum, piesa este disponibilă pe toate platformele de streaming.

Raluka a lipsit o perioadă din peisajul muzical, dar s-a asigurat că revenirea este una de zile mari. Atunci când nu se afla pe platourile de filmare de la show-ul ”Te cunosc de undeva”, Raluka era în studioul de înregistrări, acolo unde a luat naștere cea mai recentă piesă. ”Îndrăgostiți neuniform” vine la aproape un an de când artista a lansat ”Doi străini”. De atunci și până acum, Raluka și-a mutat concertele în online, iar momentele live au adunat milioane de vizualizări pe Youtube. 

”Am fost îndrăgostită neuniform și nu am știut. Mi-a plăcut și mi-am dat seama de asta când am intrat în studio, când prietenii mei, Alexandru Pelin și Vlad Lucan mi-au arătat aceasta piesa. După foarte mult timp, am reușit sa îmi deschid sufletul, sa îl pun pe tot aici, în piesa asta. Mesajul este destul de clar și știu ca o sa ajunga destul de repede și la voi. P.S. Focus pe chitara.” a declarat Raluka.

Videoclipul a fost filmat de către Alex Muresan și NGM, într-un decor gândit și construit de la zero. 

Enjoy it!